Városlista
2024. október 19, szombat - Nándor

Hírek

2011. Augusztus 15. 07:25, hétfő | Belföld
Forrás: HírTV

Ez a megoldás garancia a törlesztésre

Ez a megoldás garancia a törlesztésre

Szeptembertől újra lehet víz azokban a komlói tömbházakban, ahol a szolgáltató a lakók adóssága miatt kapcsolta le a vizet.

Az önkormányzat a hátralékok kifizetésére olyan megoldást talált, amely garancia a törlesztésre. Lényege, hogy a fogyasztók hozzájárulnak ahhoz, hogy a különböző címen nekik járó szociális juttatásokból havonta 5 ezer forintot a hátralékuk rendezésére, 5 ezret pedig az átalánydíjra levonhassák. Az érintetteknek erről az önkormányzat szociális irodájában kell nyilatkozniuk, a vízszolgáltatás helyreállítása pedig augusztus 31-től kezdődik meg. „Azon a településrészen, ahol a vizet elzárták a fogyasztók nagyobb része szociális ellátásokban részesül. Ezeknek az ellátásoknak egy részét az önkormányzat levonja. 5 ezer forint törlesztőösszegben és 5 ezer forint átalánydíjban meghatározva” – nyilatkozta Simon János, Komló Fidesz–KDNP-s önkormányzati képviselője. (da)

hírTV

Címkék: megoldás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 19. 08:45, szombat | Belföld

Szallas.hu: tömegek indulnak útnak az őszi szünetben

Az október 26. és november 3. közötti őszi szünet időpontjai iránt élénk érdeklődés mutatkozik a Szallas.hu-n foglaló belföldi utazók körében: 9 százalékkal nőtt az előfoglalások száma a tavalyi őszi szünethez képest

2024. Október 19. 08:39, szombat | Belföld

Orbán Viktor: Zelenszkij győzelmi tervével nem lehet nyerni, ezzel csak veszíteni lehet

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök győzelmi tervével nem lehet nyerni, ezzel csak veszíteni lehet, ezért mi ebben nem veszünk részt - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

2024. Október 19. 08:35, szombat | Belföld

2010 óta 17 ezer új óvodai férőhely létesült

2010 óta 17 ezer új óvodai férőhelyet hoztunk létre, az elmúlt tanévben már meghaladta a 387 ezret az óvodai férőhelyek száma

2024. Október 18. 18:09, péntek | Belföld

Dóka Attila koncert lesz Budapesten!

Ahogy az év vége közeledik, Budapest zenei életében egy különleges esemény körvonalazódik: november 29-én, pénteken 19:00 órakor Dóka Attila dalszerző, gitáros, énekese, ingyenes zenekaros koncertet ad az Újpesti Kulturális Központban.